Topmenu

Kopje koffie?

Wekelijks

Middelburg

Iedere vrijdagmorgen bent u van harte welkom bij Koffiehuis ‘de Ontmoeting’. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar, vanzelfsprekend met iets lekkers erbij. Er zijn mooie kaarten en leuke cadeautjes te koop. Er liggen tijdschriften en er kan een spelletje gespeeld worden, bijv. dammen, slabberjannen of sjoelen. Voor de kleine kinderen is er een speelhoek. Plaats: Ontmoetingskerk,  Oosterscheldestraat 1, Middelburg

Nieuwerkerk

nieuwerkerkhartvanElke woensdagmorgen om 9.30 uur staat de koffie klaar in kerkcentrum Punt-3 bij de Johanneskerk in Nieuwerkerk. Er is dan een inloopochtend met een gratis kopje koffie. ‘Hart van Nieuwerkerk’ hebben we het genoemd en het ‘Hart’ staat open voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje onder het genot van een kopje eerlijke koffie of thee. Er is elke week een crea-activiteit volgens een rooster, waarvoor men zich van tevoren in kan schrijven: Kaarten maken, een bloemstukje opmaken, van theezakjes een kunststuk maken, een vogelarrangement maken enz. Ook is er elke week een kraampje waar artikelen van de Wereldwinkel te koop zijn. Bijvoorbeeld de heerlijke koffie! Dit diaconale initiatief loopt al verschillende jaren erg goed. Gemeenteleden, dorpsbewoners, gasten, iedereen is welkom. De ochtenden worden goed bezocht en voorzien duidelijk in een behoefte. De organisatie is in handen van een groepje gemeenteleden die met veel plezier deze ochtenden als gastvrouw fungeren of een gedeelte van de organisatie op zich nemen. Contactpersoon is mevr. Karin van der Weele. Voor meer informatie: Tel. 0111-643811 Zie verder voor foto’s en informatie de website www.pknnieuwerkerk.nl Bij de activiteiten vindt u het ‘Hart’.

Oostburg

Iedere woensdagmorgen koffieochtend vanaf 09.00 tot 11.30 uur in het Kerkcentrum aan het Kerkplein 2in Oostburg. Dat is gelegen tegenover de Protestantse Kerk.

Veere 

In De Korenmaat aan de Kerkstraat 6 in Veere kun je op donderdag tussen 10 en 12 uur gratis koffie en thee drinken en desgewenst de PZC en Trouw lezen. Voor de kinderen is er speelgoed.

Maandelijks

Kloetinge

Hier kun je op maandagmorgens vanaf 10.00 uur terecht in het Geerteshuis aan de Jachthuisstraat. De organisatie is in handen van de Protestantse gemeente.

Nieuw- en Sint Joosland

Hier kun je op van oktober tot en met april de eerste woensdag van de maand van 10.00-11.30 uur terecht voor koffie of thee en een praatje in de consistorie van de Eben Haëzerkerk op het Kerkplein.

Oostkapelle

Inloophuis. Iedere eerste donderdag van de maand wordt telkens van 10 tot 11.30 uur de inloop- en koffiemorgen gehouden in het Protestants Kerkcentrum aan de Johan de Pourckstraat 2. Een mooie gelegenheid om belangstellend naar elkaar te vragen en alle nieuwtjes van het dorp en de kerk uit te wisselen. Iedereen kan zo inlopen in dit Protestants Kerk Café, welkom!

Ritthem

Hier kun je op de eerste dinsdag van de maand van 10.00-11.30 uur in de dorpskerk terecht voor koffie of thee en ontmoeting.Koffie