Topmenu

Verkopingen en inzamelingsacties

Boekenmarkt tijdens Goes Kinderstad

Op zaterdag 18 Augustus, op de dag van Goes Kinderstad, wordt een boekenmarkt gehouden van 13.00-16.30 uur. Dat gebeurt achter in de R.K. Magdalenakerk in Goes. In het voorjaar is er in onze kerken een inzameling geweest van boeken voor het gevangenispastoraat van Ineke van de Par. Dit was een groot succes en vele mooie boeken zijn verzameld.

Ineke van de Par zal de boeken uitzoeken, die ze mee wil nemen voor de bibliotheken van Torentijd en Hoogvliet. De rest van de boeken zal verkocht worden ten bate van het pastoraat van Ineke van de Par in de penitentiaire inrichtingen. Het geld zal gebruikt worden voor kleine noden van de gevangen medemens. Maar ook voor de bloemen tijdens de kerkdiensten, welke na de kerkdienst uitgereikt worden aan iedere gedetineerde. Deze bloemen staan voor Vrede en het is ook een handreiking van de medegelovige van buiten naar binnen toe als gebaar van verzoening. Wat er ook gebeurd is, jij hoort er ook bij en jij bent een kind van God!
We hopen dat u allemaal komt en boeken koopt. Ineke van de Par is aanwezig na 13.30 uur en u kunt haar vragen stellen over haar pastoraat.

Maandelijkse schuurmarkt Kortgene

Nicolaaskerk KortgeneKORTGENE- Aan de Oudedijk 3 in Kortgene wordt op elke eerste zaterdag van de maand een schuurverkoop gehouden.

De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Nicolaaskerk in het dorp. Tijd: 10.00-16.00 uur.