Topmenu

Verkopingen en inzamelingsacties

Kerstmarkt met oliebollenactie

De Punt Nieuwerkerk

NIEUWERKERK – Op vrijdag 15 december wordt de jaarlijkse Kerstmarkt  van de Protestantse gemeente Nieuwerkerk gehouden in kerkcentrum Punt-3.

Op deze markt zijn zelfgemaakte kerstartikelen, fraaie kerststukjes en kerstkaarten te koop. Ook kunt u er terecht voor Wereldwinkelproducten, koek en gebak, een kopje koffie met wat lekkers en heerlijke erwtensoep. Diverse kramen voor goede doelen zijn eveneens opgesteld. Regelmatig zijn er muziekuitvoeringen in de kerk en er zijn diverse exposities.

De heer A.S. Flikweert presenteert zijn nieuwste boek “Van Spaanse Zee en Keulse Putten”.   Ook worden er oliebollen gebakken en verkocht. Deze kunt u ook van tevoren bestellen via: [email protected] of  telefonisch op nr. 643811. Ze kosten €0,60 per stuk of €2,50 per zak (5 stuks).

De opbrengst is voor  het onderhoudsfonds van de monumentale Johanneskerk. U bent van harte welkom van 13:00 tot 19:00 u

Caritaskraam in Zierikzee

Willibrorduskerk

Willibrorduskerk

ZIERIKZEE – Caritas heeft op zaterdag 16 december van 10.00 uur tot 16.00 uur op de kerstmarkt in Zierikzee een kraam. Die staat bij de kerststal in de Willibrorduskerk. Het is ook mogelijk een kaarsje te branden en vurige wensen te prikken in de kerstboom. Leden van Caritas zijn aanwezig om een luisterend oor te bieden voor wie daar behoefte aan heeft.

 

Wintermarkt is in aantocht

NIEUW- EN SINT JOOSLAND – De jaarlijkse Wintermarkt van de Protestantse gemeente Nieuw- en Sint Joosland wordt gehouden op zaterdag 16 december 2017 van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Er zijn weer standjes in de Eben Haëzerkerk met leuke hebbedingetjes, lekkere oliebollen en natuurlijk kunt u weer prachtige kerststukjes kopen. Buiten zijn er ook extra activiteiten. Bovendien is daar erwtensoep en glühwein verkrijgbaar.  Het belooft weer een leuke, gezellig middag te worden. Het is fijn u te ontmoeten onder een genot van koffie, thee of een heerlijke kop chocolademelk met een lekkernij. De opbrengst van de markt is bestemd voor het onderhoud van het glas in lood.

 

Maandelijkse schuurmarkt Kortgene

Nicolaaskerk KortgeneKORTGENE- Aan de Oudedijk 3 in Kortgene wordt op elke eerste zaterdag van de maand een schuurverkoop gehouden.

De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de Nicolaaskerk in het dorp. Tijd: 10.00-16.00 uur.